S.C. AXO UTIL S.R.L., încă de la înființare, s-a constituit ca o unitate axată în primul rând pe componenta de calitate în construcții. Colectivul firmei este alcătuit din specialişti de înaltă calificare specializat în execuție, lucrând cu materiale şi echipamente de înaltă tehnologie, dotarea cu astfel de utilaje fiind o prioritate.

Scopul nostru este acela de a asigura servicii în condiții de deplină securitate, atât pentru factorul uman cât şi pentru mediul înconjurător, respectând cerinţele clienţilor noştri.

Urmărim să ne dezvoltăm permanent, să ne însușim tehnologii de ultimă generație, să folosim materiale noi pentru a putea răspunde exigenţelor clienţilor noştri.

Calitatea lucrărilor executate, respectarea termenelor de execuţie din contractele încheiate cu partenerii de afaceri, precum şi seriozitatea şi responsabilitatea de care dăm dovadă pe parcursul lucrărilor, ne recomandă.

Organizaţia are implementate și menține un Sistem de Management al Calității conform SR EN ISO 9001:2015, Sistem de Management de Mediu conform SR EN ISO 14001:2015, Sistem de Management al Sănătății și Securității în Muncă conform SR EN ISO 14001:2015, care urmăresc creșterea satisfacției clienţilor prin îmbunătăţirea continuă a proceselor și produselor oferite de organizaţie. Ne preocupă asigurarea conformităţii cu cerinţele clienţilor, respectarea reglementărilor aplicabile privind protecţia mediului şi asigurarea securităţii şi sănătăţii personalului propriu şi a părţilor interesate.

Axo Util. Toate drepturile rezervate. Termeni și condiții | Confidențialitate | Cookies
Integral Design

Cere oferta

Trimiteți-ne datele dvs. de contact prin formularul de mai jos și vă vom trimite oferta noastră în cel mai scurt timp.