Cu o experiență vastă în domeniu și cu un personal specializat, suntem pregătiți să efectuăm orice tip de lucrare de întreținere a drumurilor, astfel încât să vă asigurăm siguranța și confortul pe timpul călătoriilor dvs.

Printre serviciile noastre se numără:

  • Reparare a gropilor și a fisurilor: Vara este un moment bun pentru repararea gropilor și fisurilor pe drumuri, deoarece temperaturile sunt mai ridicate, ceea ce permite asfaltului să se usuce și să se fixeze mai bine.

  • Curățarea șanțurilor: Șanțurile și rigolele de pe marginea drumurilor trebuie curățate periodic pentru a permite scurgerea apei și a altor materiale, cum ar fi frunzele și resturile vegetale, care pot obstrucționa șanțurile și să creeze probleme de drenaj.

  • Tăierea buruienilor: Buruienile cresc rapid în timpul verii și pot obstrucționa marginea drumurilor și șanțurile. Prin urmare, este important să tăiem buruienile și să păstrăm marginea drumurilor curată și bine întreținută.

  • Curățarea marcajelor rutiere: Marcajele rutiere, cum ar fi benzile de separare a sensurilor de mers, trebuie curățate și reînnoite periodic pentru a fi vizibile și ușor de observat pentru șoferi.

  • Înlocuirea semnelor de circulație deteriorate sau lipsă: Semnele de circulație deteriorate sau lipsă pot fi periculoase pentru șoferi și pietoni. Este important să înlocuim semnele de circulație deteriorate sau lipsă pentru a menține siguranța pe drumurile publice.

De asemenea, suntem foarte atenți la termenele de execuție ale lucrărilor, astfel încât să minimizăm orice inconveniente pentru dvs. și să vă oferim un serviciu de calitate în timp util.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre sau pentru a discuta nevoile specifice ale companiei dvs., vă invităm să ne contactați prin intermediul site-ului nostru sau prin telefon. Suntem bucuroși să vă oferim toate informațiile necesare și să vă oferim o soluție personalizată pentru nevoile dvs. de întreținere a drumurilor.

Axo Util. Toate drepturile rezervate. Termeni și condiții | Confidențialitate | Cookies
Integral Design

Cere oferta

Trimiteți-ne datele dvs. de contact prin formularul de mai jos și vă vom trimite oferta noastră în cel mai scurt timp.