Statie de asfalt si mixturi asfaltice aproape noua de vanzare

Vă anunțăm disponibilitatea unei stații de asfalt și mixturi asfaltice de înaltă performanță, IRON T-BOX 50 dezvoltat de MARINI Latin America, care se află într-o stare perfectă de funcționare, fiind utilizată punctual în cateva proiecte. Fabricată în 2022, această stație oferă o soluție eficientă și fiabilă pentru producția de asfalt de calitate, fiind pregătită să îndeplinească exigențele celor mai exigente proiecte.

Transportat de un singur container certificat, cu o producție de până la 50 de tone/h, IRON T-BOX 50 oferă rentabilitatea maximă pentru afacerile cu mixturi, fiind o soluție ideală pentru orice afacere în domeniul construcției de drumuri. 

Preț vânzare 450 000 euro + TVA

Caracteristici Cheie:

  1. Performanță Excepțională: Stația de asfalt oferă o performanță deosebită, garantând producția de mixturi asfaltice conforme cu cele mai înalte standarde.

  2. Stare Tehnică Impecabilă: Fabricată în 2022, întreținută cu grijă și verificată periodic, stația se află într-o stare tehnică impecabilă, asigurând funcționarea optimă și durabilitatea pe termen lung.

  3. Utilizare ocazională: A fost folosită doar ocazional în câteva proiecte, ceea ce atestă faptul că stația de asfalt are o durată de viață extinsă și a fost menținută în condiții excelente.

  4. Echipată cu Tehnologie Avansată: Stația dispune de tehnologie avansată pentru controlul precis al procesului de producție, asigurând o calitate constantă a mixturilor asfaltice.

  5. Documentație Completă: Toate documentele și certificatele necesare pentru funcționarea în conformitate cu reglementările locale și internaționale sunt disponibile și actualizate.

Detalii Tehnice:

Producție 50 t/h
N° conteiner 1×40’HC
Cutii de dozare 3/4*
Capacitate containere 5 m³
Sistem de dozare Individual prin intermediul
celulei de sarcină
Uscător Tip contracurent
Dimensiuni 1,2 x 3,6 (m)
Arzător MARINI CF 04/Hauck StarJet Dual*
Putere termică 7,3 MW
Mixer Mixter extern
Sistem de filtrare Saci pliați
Eficiență 99,9%
Elevator Drag Flat Plate
Masa container 0,5 m³

Pentru a obține mai multe informații, fotografii și a stabili o vizionare, vă rugăm să ne contactați la
+40 720 830 536 sau sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Axo Util. Toate drepturile rezervate. Termeni și condiții | Confidențialitate | Cookies
Integral Design

Cere oferta

Trimiteți-ne datele dvs. de contact prin formularul de mai jos și vă vom trimite oferta noastră în cel mai scurt timp.